Kategorier
annonce

Kan du ikke komme til Italien, så må Italien komme til dig

Drømmer du om at rejse til skønne Italien, men ikke har muligheden for det, så er du nødt til at være lidt kreativ. For selvom, at en rejse til Italien måske ikke er en realitet for dig lige nu, så kan du jo stadig ’lege’ at du er der selv. Her i artiklen får du nogle tips til, hvad du kan lave af italiensk-inspirerede aktiviteter. Følg med her.  

Inviter vennerne hjem til en italiensk aften 

Har du nogensinde prøvet at lave italiensk mad selv? Én af de ting du nok drømmer om ved at besøge Italien, er måske det lækre verdenskendte køkken. Når du nu ikke kan sidde i Napoli og spise lækker Pizza eller nyde en lækker pasta et andet sted i landet, så må du jo sørge for at få den følelse hjem i boligen. Der er rigelige med muligheder i forhold til lækre italienske retter, som du kan servere for gæsterne. Har du hund derhjemme, så er det det jo også godt at være derhjemme ved den sammen med gæsterne. Du kan eventuelt forkæle den med legetøj der er stærkt, så den har noget sjovt at beskæftige sig med.  

Sådan kan du forberede dit italiensk-inspirerede event 

Det er da klart, at der nærsten er nødt til at blive pyntet op, så man føler, at man er Italien på den store aften. Find eventuelt en hvid/rødternet dug at pryde bordet med. Forskellige vinglas og olie eddike flasker kan med fordel også være med til at give den mere autentiske følelse. Hav gerne lækre grissini stænger, samt brød stående på bordet, sammen men nogle vindruer. Når det kommer til aftensmaden, så kan du jo overveje op til 6 retter. Søg gerne inspiration online, hvis du ikke helt ved, hvad du skal servere.