Kategorier
Andet

Inviter Italien ind i hjemmet

Vi er mange her i Danmark, der har en forkærlig for Italien. Kulturen, maden, naturen og sproget har alle en charme, der adskiller sig meget fra vores hverdag i et skandinavisk land. Men det er de færreste af os, der har muligheden og pengene til at rejse til det sydeuropæiske land regelmæssigt for at nyde kulturen. Så hvorfor ikke bringe Italien med hjem til vores egne boliger?

Varme farver og flot design

Blandt de mange ting, vi kendetegner ved Italien er blandt andet deres flotte klassiske designs. Det ses både i deres mode, men også i deres interiør. Her er varme farver og rustikke elementer genkendelige karakterer, der er med til at skabe den helt særlige stemning og atmosfære, som vi er så mange, der elsker.

Overvej at male nogle af dine vægge i hjemmet med nogle varme, “brændte” farver. Det kunne være en varm orange eller rødbrun. Herudover kan en rustik væg af mursten eller kalkmaling også skabe en mere Italiensk stemning. Sørg desuden for at pynte hjemmet med planter som for eksempel oliven- eller citrustræer. Disse detaljer kan være med til at gøre en stor forskel for stemningen i hjemmet.

Flotte italienske møbler kan også gøre en enorm forskel for din bolig. Du behøver ikke at skifte alle møblerne i hjemmet ud, men få detaljer som en sofa eller et spisebord kan gøre en stor forskel. Hvis du mangler pengene til de perfekte møbler, kan et sms lån hjælpe dig godt på vej. Du finder de mest fordelagtige lån ved at bruge hjemmesider som Online-Lån.dk, hvor du kan få et overblik og sikre dig, at du ikke går glip af de bedste lån på markedet.

Lær at lave italiensk mad

Den italienske mad er ikke til at komme udenom. Det er nok noget af det første, mange tænker på, når de tænker italiensk kultur. Der er en grund til, at man kan finde italienske restauranter stort set overalt i verden. Og det er også noget af det, vi savner mest, når vi vender hjem efter en tur til Italien. Så hvorfor ikke bare lave maden selv?

De fleste af os kan nok godt finde ud af at koge noget pasta eller lave en hjemmelavet pizza, men det er ikke nogen garanti for, at man får den italienske stemning. Overvej at få undervisning i italiensk madlavning eller følg videoer og opskrifter derhjemme. Så kan du hurtigt lære at lave hjemmelavet pasta eller lækre, italienske pizzaer.